Ιστοσελίδες

Αυξήστε το πελατολόγιο σας και τις πωλήσεις σας με μια σύγχρονη
ιστοσελίδα η ένα αποδωτικό E-shop!

Υπηρεσίες ιστοσελίδων

Φωτογράφιση

Η επιχείρησή σας και τα προϊόντα σας μπορούν να αποκτήσουν άλλη λάμψη μέσα από μια επαγγελματική φωτογραφία. Διαθέτουμε επαγγελματίες φωτογράφους που φωτογραφίζουν, επιλέγουν και βελτιστοποιούν τις φωτογραφίες του χώρου σας

Βιντεοσκόπηση

Διαθέτουμε εξοπλισμό υψηλών αναλύσεων για να βιντεοσκοπήσουμε τον χώρο σας. Επίσης με το Drone που διαθέτουμε μπορούμε να καλύψουμε μία πανοραμική απεικόνιση. Καθώς και να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό Βίντεο Teaser.

Photo gallery

Μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Τι πιο αντιπροσωπευτικό της επιχείρησής σας από μια ολοκληρωμένη gallery εικόνων; Εμπλουτίστε την εμφάνιση της ιστοσελίδας με πολλές φωτογραφίες. Με εύκολο upload ακόμα και από το κινητό σας.

Blog και newsletter

Κρατήστε τους επισκέπτες σας ενήμερους μέσα από το blog της σελίδας σας. Κοινοποιήστε τους τα νέα σας, τις νέες σας υπηρεσίες, τις προσφορές σας και πολλά άλλα. Παρακινήστε τους να εγγραφούν στο newsletter σας για άμεση ενημέρωση των προσφορών σας και των προιόντων σας.

Social media

Τα social media έχουν μπει για τα καλά στην ψηφιακή ζωή μας και για αυτό δεν θα έπρεπε να λείπουν από την ιστοσελίδα μας. Αναλαμβάνουμε να δημιουργήσουμε και την παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, twitter, instagram) και να τη συγχρονίσουμε με την σελίδα σας.

Βελτιστοποίηση SEO

Μία σύγχρονη ιστοσελίδα απαιτείται να πληρεί τους κανόνες του SEO (Search Engine Optimization), για να μπορεί να σας βρει εύκολα ο μελλοντικός σας πελάτης. Στοχεύουμε έπειτα από μελέτη στις καλύτερες λύσεις για σίγουρα εντυπωσιακά αποτελέσματα της κατάταξης της ιστοσελίδας σας.

Forum & Guestbook

Θέλετε οι πελάτες σας να μοιράζονται τις εμπειρίες τους σχετικά με την επιχείρησή σας δημόσια; Μέσα από ένα forum ή ένα guestbook θα μπορούνε οι πελάτες σας να γράψουν τις εντυπώσεις τους και να τις δουν και οι επόμενοι, μελλοντικοί σας επισκέπτες.

Επικοινωνία

Σε κάθε ιστοσελίδα δημιουργούμε φόρμα επικοινωνίας με διαφορετικούς αποδέκτες για κάθε τμήμα, καθώς και μια ολοκληρωμένη υποσελίδα με στοιχεία της επιχείρησης, διεύθυνση, χάρτες, τηλέφωνα κλπ. Σε περίπτωση που επιθυμείτε ακόμα και με live chat.

Στατιστικά επισκεψιμότητας

Με την υπηρεσία αυτή μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα δημογραφικά στοιχεία των επισκεπτών σας, την συχνότητα επανεπίσκεψης στην ιστοσελίδα σας καθώς και τα σημεία περιήγησης που προτιμούν οι επισκέπτες μέσα στην ιστοσελίδα η το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Προσωπικά δεδομένα GDPR

Σύμφωνα με τον Ευρωπαικό κανονισμό περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, η κάθε ιστοσελίδα θα πρέπει να συμμορφώνεται με αυτό τον κανονισμό. Σε κάθε ιστοσελίδα προσθέτουμε το κατάλληλο λογισμικό για την σωστή διαχείριση των δεδομένων.

Κρυπτογράφηση SSL

Για την ασφάλεια της περιήγησης και των συναλλαγών, στις ιστοσελίδες μας χρησιμοποιούμε κρυπτογράφηση SSL. Αυτό προσθέτει το πρόθεμα http(s) που υποδηλώνει την ασφάλεια της ιστοσελίδας των προσωπικών δεδομένων και των ασφαλών συναλλαγών.

Διαδραστικός χάρτης

Εκτός από έναν απλό χάρτη που ενσωματώνεται στην ιστοσελίδα σας, έχουμε την δυνατότητα χρήσης ενός διαδραστικού χάρτη. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείξετε στους επισκέπτες σας οδηγίες διαδρομής, σημεία ενδιαφέροντος και εξειδικευμένες πληροφορίες.

Προσθήκη περιεχομένου

Αναλαμβάνουμε την προσθήκη του περιεχομένου σας σχετικά με την επιχείρηση σας όπως φωτογραφίες, κείμενα, βίντεο που πλαισιώνουν την ιστοσελίδα σας. Καθώς και την προσθήκη των προιόντων σας στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Πολυγλωσσία

Με συνεργαζόμενα μεταφραστικά γραφεία, αναλαμβάνουμε την πολυγλωσσία της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος στις γλώσσες που επιθυμείτε, επεκτείνοντας την επιχείρησή σας ή την δραστηριότητά σας σε άλλες χώρες και εθνικότητες.

Περισσότερα…

Οι ορίζοντες του διαδικτύου δεν έχουν τέλος. Κατόπιν συζήτησης μπορούμε να φτιάξουμε κάτι πιο εξειδικευμένο από τις κλασσικές ιστοσελίδες, ώστε να ικανοποιήσουμε στο έπακρο τις ανάγκες σας. Επίσης γίνεται εκμάθηση για την απλούστατη χρήση από εσάς.

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Όλες οι ιστοσελίδες μας φιλοξενούνται σε γρήγορους, ασφαλείς και αξιόπιστους Servers που πληρούν όλα τα προτόκολλα ασφαλείας και αναβαθμήσεων με uptime 99.9%

Δείγματα Ιστοσελίδων

Δείτε μερικά απο τα δείγματά μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερα

Villa Orestis

Hotel – Booking

Fantazy Stores

E-shop

Car Moto Rental

Car Rental – Booking

Kstudio Photo video

Εταιρική Παρουσίαση

Djhellas

Portal – Blog

Taklin

Portal – Blog

Book Dj

Εταιρική Παρουσίαση

Klimen

Εταιρική Παρουσίαση

Jogwheels

Comparison – Custom

TranslatioLinguae

Εταιρική Παρουσίαση

Greekevent

Comparison – Custom

Golden Sunset

Hotel – Booking

Προώθηση Ιστοσελίδας

Μετά την ολοκλήρωση της ιστοσελίδας σας, το αμέσως επόμενο βήμα ειναι η προώθησή της για να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες και κατα συνέπεια πελάτες.

Προώθηση και διαφήμιση σε μηχανές αναζήτησης (google, bing ...)

Προώθηση και διαφήμιση σε Social media (facebook, instagram...)

Απευθείας προώθηση και διαφημιστική καμπάνια (email, sms...)

Πακέτα Ιστοσελίδων

Τεχνική Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Η κάθε μας ιστοσελίδα παραδίδεται με εγγύηση καλής λειτουργίας ενός έτους. Οι ιστοσελίδες και μετά την ολοκλήρωσή τους, δεν σταματάνε να έχουν απαιτήσεις για την καλή λειτουργία τους. Συνεχώς χρειάζονται παρακολούθηση για να είναι σταθερές, γρήγορες και προπαντός ασφαλείς. Μία ιστοσελίδα που δεν αναβαθμίζεται συνεχώς, χάνει σε ασφάλεια και ταχύτητα με σοβαρό αντίκτυπο στην ίδια την ιστοσελίδα αλλά και υποβιβασμό στην κατάταξη στο Google.

120 € / έτος

Το πακέτο περιλαμβάνει:

  • Αναβάθμιση CMS, θέματος, plugins
  • Αλλαγή / Προσθήκη δυνατοτήτων
  • Έλεγχος σωστής λειτουργίας
  • Εγκατάσταση προστασίας από επιθέσεις
  • Επανάκτηση από επίθεση (hacking)
  • Βελτιστοποίηση για μεγαλύτερη ταχύτητα
  • Επιδιορθώσεις στην βάση δεδομένων
  • Επεμβάσεις στον κώδικα
  • Επαναφορά από backup

* Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται η φιλοξενία το όνομα και ο ΦΠΑ 24%

Δοκιμάστε Δωρεάν το Simplypos για 14 ημέρες

Ξεκινήστε επί τόπου χωρίς εγκατάσταση, με τον εξοπλισμό που ήδη έχετε

Έχουμε λάβει το αίτημα σας και σύντομα θα δημιουργηθεί ο δοκιμαστικός σας λογαριασμός!