Ηλεκτρονική τιμολόγηση

Διαχειριστείτε εύκολα τα ηλεκτρονικά βιβλία σας και συνδεθείτε άμεσα με το myDATA της ΑΑΔΕ. Χωρίς τεχνικές γνώσεις, χωρίς εγκαταστάσεις, χωρίς παραμετροποιήσεις, χωρίς κόστος για μικρό όγκο παραστατικών.

myData: γρήγορη & εύκολη σύνδεση

Δημιουργία τιμολογίων & αποδείξεων ηλεκτρονικά

Τα παραστατικά αποστέλνονται στην myDATA σε πραγματικό χρόνο

Διαβίβαση & ενημέρωση Ηλεκτρονικών Βιβλίων

Αυτόματη σύνδεση με το myDATA της ΑΑΔΕ χωρίς τεχνικές γνώσεις

Αποστολή παραστατικών στους πελάτες

Ηλεκτρονική αποστολή μέσω email & δυνατότητα έκδοσης PDF

Ενημέρωση του Λογιστή

Πρόσβαση του Λογιστή στο σύστημα με δικό του λογαριασμό

FAQ

Είναι η σύνδεση με το myDATA υποχρεωτική για όλους;

Η υποχρέωση αποστολής στο myDATA είναι υποχρεωτική για όλους. Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση (28/07/2021) η καταληκτική ημερομηνία έναρξης του myDATA για την οποία είναι υποχρεωτική η υποβολή των συνόψεων των παραστατικών ηλεκτρονικά είναι η 1η Οκτωβρίου 2021 για τις επιχειρήσεις με διπλογραφικά βιβλία και τζίρο πάνω από 50.000€ και για τις επιχειρήσεις με απλογραφικά βιβλία και τζίρο πάνω από 100.000€. Όλες οι υπόλοιπες επιχειρήσεις από 01 Νοεμβρίου.

Θα αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας της επιχείρησής μου;

Θεωρητικά όχι. Έχουμε φροντίσει να αυτοματοποιηθούν όλες οι διεργασίες που παρεμβάλλονται μεταξύ επιχείρησης και myDATA. Με το λογισμικό μας ο τρόπος με τον οποίο δουλεύετε θα παραμείνει 100% ίδιος.

Πότε θα ενεργοποιηθεί η πλατφόρμα

Η παραγωγική πλατφόρμα έχει ήδη ενεργοποιηθεί. Μπορείτε να λάβετε τους κωδικούς σας από την  ιστοσελίδα https://aade.gr/mydata κάνοντας είσοδο με τους κωδικούς taxisnet.

Τι μου κοστίζει η σύνδεση με το myData;
Δεν χρεώνουμε τίποτα επιπλέον, πέρα του βασικού τιμολογιακού μοντέλου, για την σύνδεση με το MyDATA.
Είναι το πρόγραμμά σας συμβατό με το myData;
To πρόγραμμα στην τρέχουσα έκδοσή του είναι συμβατό με το myDATA και δίδεται ως ενιαίο σύστημα τιμολόγησης και όχι ως επιπλέον λύση. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε 100% αυτοματοποιημένοι σε σχέση με άλλα συστήματα της αγοράς.

Ηλεκτρονική τιμολόγηση για όλους