Εμπορική Διαχείριση & POS

Η απόλυτη λύση σημείου πώλησης για την επιχείρησή σας !

Εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης!

Η απόλυτη λύση σημείου πώλησης για την επιχείρησή σας μεσα απο ενα σύγχρονο σύστημα EPoS που πραγματοποιεί πωλήσεις, δημιουργία δωροκάρτων, αποδοχή πληρωμών, αγορές και καταγραφή εξόδων. Απλοποιείστε τις πωλήσεις, τις πληρωμές, τις αγορές και πολλά ακόμα και αποκτήστε περισσότερο χρόνο για να εστιάσετε στην επιχείρησή σας.

Διαχειριστείτε την επιχείρηση σας με το κατάλληλο πρόγραμμα

Διαθέτει ενσωματωμένο τιμολόγιο και σύστημα αποθέματος με φόρους και εκπτώσεις.
Αυτά θα είναι πραγματικά χρήσιμα για την αυτόματη εφαρμογή φόρων και εκπτώσεων και τη δυνατότητα δημιουργίας τιμολογίων και παραγγελιών αγοράς από προσφορά.

Ανεξάρτητα από το είδος η την τοποθεσία της επιχείρησή σας, είναι η απόλυτη λύση σημείου πώλησης για εσάς. Σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε ό, τι κάνει ένα σύγχρονο σύστημα EPoS, πωλήσεις, δημιουργία δωροκάρτων, αποδοχή πληρωμών, αγορά και καταγραφή εξόδων. Απλοποιεί τις πωλήσεις, τις πληρωμές, τις αγορές για να σας δώσει περισσότερο χρόνο να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας.

Μπορεί να διαχειριστεί πολλές αποθήκες ταυτόχρονα, ενώ η ενότητα POS (Point of Sale) θα βοηθούσε το προσωπικό σας να πουλήσει εύκολα τα προϊόντα σας και να δεχτεί πληρωμές. Εύκολη πρόσβαση στο POS από οποιαδήποτε συσκευή με πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Δείτε πληροφορίες των αποθεμάτων σας, πραγματοποιήστε αγορές και δείτε τα δεδομένα πωλήσεων από οπουδήποτε, είτε είστε στο γραφείο, στο σπίτι, στην αποθήκη ή εν κινήσει. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συσκευή με σύνδεση στο Διαδίκτυο.

R

Dashboard

Με Διάγραμμα καλύτερων Πωλητών, Τελευταίες Πέντε (πωλήσεις, προσφορές, αγορές, μεταφορές, πελάτες & προμηθευτές)

R

Προϊόντα

Standard, Combo & Digital προϊόντα με δυνατότητα εισαγωγής και εξαγωγής, καθώς και προσαρμογής ποσότητας και μαζικής ενημέρωσης.

R

Σημείο πώλησης (POS)

Απλός και εύχρηστος σχεδιασμός με καταχωρητές (ταμίες), εικονικό πληκτρολόγιο, αναστολή πωλήσεων και προβολή οθόνης πελάτη. Γρήγορη αποδοχή μετρητών και Αποδοχή πληρωμών με PayPal.

R

Πωλήσεις

Εύκολες Πωλήσεις και πληρωμές με δυνατότητα αποδοχής πληρωμών μέσω PayPal και Skrill μαζί με επιλογές παράδοσης, δώρων και επιστροφών

R

Προσφορές

Πανεύκολη δημιουργία προσφορών, προσθέστε εύκολα προσφορές, μετατρέψτε τις σε παραγγελίες πώλησης ή αγοράς και πραγματοποιήστε λήψη σε μορφή PDF.

R

Ειδοποιήσεις

Μπορείτε να στείλετε ειδοποιήσεις στο Προσωπικό και τους πελάτες για οτιδήποτε θέλετε να τους ενημερώσετε.

R

Αγορές

Παραγγελία αγοράς με αρχεία πληρωμών, επιλογή για προσθήκη αγοράς με CSV, καθώς και δυνατότητα εξόδων

R

Μεταφορές

Μεταφέρετε με ευκολία τα προϊόντα από μία αποθήκη η ένα υποκατάστημα σε άλλο με επιλογές εισαγωγής μέσω csv, και με δυνατότητα εξαγωγής

R

Χρήστες

Διαχειριστείτε τους χρήστες του προσωπικού, τους λογαριασμούς χρέωσης (εταιρείες πώλησης), πελάτες και προμηθευτές με επιλογές εισαγωγής μέσω csv και εξαγωγής

R

Ρυθμίσεις

Ρυθμίστε εύκολα  λογότυπο, κατηγορίες, παραλλαγές, νομίσματα, φορολογικούς συντελεστές, ομάδες πελατών, ομάδες τιμών, πρότυπα E-mail και δικαιώματα προσωπικού

R

Αναφορές

Επισκόπηση & γράφημα αποθεμάτων, ειδοποιήσεις ποσότητας προϊόντος, γενική αναφορά κέρδους ή ζημιών, πωλήσεις, αγορές, μεταφορές, αναφορές πελατών, προμηθευτών και προσωπικού.

R

Περισσότερα χαρακτηρηστικά....

Πολύγλωσσο, Ημερολόγιο συμβάντων, Αριθμομηχανή, Πληκτρολόγιο οθόνης και ολοκληρωμένη τεκμηρίωση

Χρειάζεστε κάποιο άλλο πρόγραμμα διαχείρισης;

Πείτε μας τις ανάγκες που έχει η επιχείρηση σου και σίγουρα θα σας βρούμε την πιο κατάλληλη λύση είτε πρόκειτε για έτοιμο υπάρχον πρόγραμμα είτε πρόκειτε να κατασκευάσουμε κάποιο για τις δικές σας ανάγκες και της επιχείρησής σας.

Δοκιμάστε Δωρεάν το Simplypos για 14 ημέρες

Ξεκινήστε επί τόπου χωρίς εγκατάσταση, με τον εξοπλισμό που ήδη έχετε

Έχουμε λάβει το αίτημα σας και σύντομα θα δημιουργηθεί ο δοκιμαστικός σας λογαριασμός!